SHADY PEARLS' NYA HEMSIDA!

Vi har äran att berätta att Shady Pearls har fått en splitterny hemsida, som både är ursnygg och jättepraktisk!
Jag, Lilz, satt i 6 h och fick ihop den tillsammans med Amanda som också hjälpt till. Så vi är väldigt stolta över att kunna presentera detta på klubbens halvårsdag!

SHADY PEARLS' KLUBBLOGG HETER NU:
ShadyPearls.weebly.com
 
Klicka på bilden för att komma dit, och klicka runt vettja!
 

Tack för mig underbara pärlor

Under den senaste tiden har jag (Jenny Goldbridge) haft det lite smått jobbigt och orkar inte riktigt som jag brukade göra.
Jag har helt enkelt inte tid för stressen och jag mår inte psykiskt bra av det så jag känner att jag nått min gräns, jag klarar inte av det längre.
Därför har jag funderat otroligt över det och jag har bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare. Det är för mycket för mig att ta del av att driva en så krävande klubb.
Det jag har bestämt hoppas jag att ni stödjer mig med för detta är någonting jag funderat otroligt med och beslutat mig för att fullfölja.
 
Jag ska nämligen ta en paus från klubben, jag ska lämna och se vart det tar mig. Jag lämnar idag 22.55 samma tid som Shady Pearls skapades den 15 februari, exakt 6 månader, och jag hoppas att ni får många fler tillsammans men här idag klockan 22.55 så tar denna underbara upplevelse slut för mig, ni får klara er utan mig.
Jag ska sedan på söndag på semester och åka till Gotland. Där kommer jag vara i 2 veckor och riktigt tänka över mitt beslut och försöka bestämma hur framtiden ska bli.
Hur det blir har jag just nu ingen aning om.
Antingen kommer jag komma tillbaka till er, går klubblös, eller hittar en ny klubb, detta är något jag verkligen ska fundera över och jag återkommer med ett beslut.
 
En sak är dock säker jag kommer aldrig någonsin att glömma bort er, jag kommer aldrig någonsin glömma bort våra minnen vi fått tillsammans, jag kommer aldrig glömma hur helt otroligt underbara ni är och jag kommer ALDRIG någonsin sluta älska er.
 
Lycka till i Framtiden mina underbara små pärlor  ♥
 
/ Jenny Goldbridge
 
 

Schema v. 29

Ursäktar för att schemat kom ut sent.

Kraven på aktiviteter kommer smått tillbaka den 20 Augusti, då kommer vi kolla av vilka som syns till på aktiviteter och om det är någon som inte kommit på någon alls kommer kickas innan vi kör igång på riktigt. Detta PGA att många tar beslutet o sluta/pausa under sommaren. Mer om vad vi tog upp på mötet får ni av mig, Lilz, som kommer va himla duktig och sammanfatta det i ett veckobrev imorgon!

EDIT: Det som kommer kollas är vilka som går på aktiviteter mellan den 20 augusti och september (då kraven kommer tillbaka på riktigt), INTE de som gått under pausen.
 
Frågestafett med Jenny Goldbridge
 
Tid: 20:30
Samling: Värdshuset
Klädsel: Tävlingskläder och snabb häst
Information: Det är dags för stafett! Här gäller det så gott som att vara snabb som att vara smart. Mer info tas på plats
 
 
:
Födelsedags fest för SP
Tid: 21:30
Samling: FP strand
Klädsel: Finkläder
Information: Idag blir klubben 6 månader och det ska vi fira. Kvällen blir en överraskning. VIKTIGT att många kommer då en speciell sak kommer ske i slutet.

Långritt med Frida Goldknight, Johanna Highwood och Ida Northcamp. 
Tid: 21:00 
Samling: Steins paddock ( Jorvikstallet )
Klädsel: Valfritt, men ta med er snabba kläder
Information: Klassisk långritt i Skördebyggden, vi kommer göra några stopp för lekar och grillning. 
Frågor och mer information tas på plats!.
 
Jorvik Grand Prix™ presented by Fort Pinta Resorts
 
Tid: 17.30
Samling: Vingårdspaddocken
Klädsel: FIN hoppoutfit
 
Information: Dags för sommarens heta stilhoppningstävling! Denna tävling kommer äga rum i Jorviks stora och mäktiga ridhus där två olika moment kommer att bedömas. I första momentet kommer ni allihopa rida samtidigt efter varann baronessans hoppbanan nr 2 (ni MÅSTE kunna er den utantill) om och om igen. En jury kommer att bedöma er individuellt och stoppa när den känner sig nöjd med bedömningen.
 
Sedan kommer ni köra en och en baronessans tredje hoppbana där ni ska rida så fint som möjligt, utan fel. Framhoppning sker i vingårdspaddocken.
Det som bedöms är 3 saker. Era vägar, hopp mot hinder och outfit. Poängen kommer slås samman mellan de två momenten och en vinnare kommer att utses! Priset är hemligt.
 
  
Beachpaintball med Amanda Lightfield
Tid:  21:00
Samling: FP Stranden
Klädsel: Badkläder

Information: 2 lag, massor av vapen.. det blir Paint ball krig! :D

 KLUBBMÖTE
Tid20:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om har en fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.