Ridläger vecka (v.28)

Vecka 28 är det dags för Shady Pearls sommarridläger. Det kommer bli en vecka fylld av lek och bad samtidigt som vi kommer att träna på olika grenar inom ridsporten och fokusera på att öva och bli bättre. Vi kommer att träna intensivt och i slutet av veckan så ska ni få visa upp vad ni lärt er på en uppvisning!
 
Under veckan så kommer ni att få ta med er EN häst på lägret som ni ska ha på alla aktiviteter den veckan och även ha på uppvisningen. Välj en häst du tycker om som gärna ska vara snabb för att underlätta för dig under veckans aktiviteter och lektioner.
 
Ridlektioner och Aktiviteter kan hållas av vem som helst samtidigt som vi klubbledare kommer att hålla lektioner och aktiviteter. En del dagar kommer det att vara flera aktiviter samtidigt som vi kanske vilar på en annan och inte har några aktiviter.
 
Alla lektioner kan ha olika krav. Om det står att du ska medtag tex hjälm så är det obligatoriskt om inte eventledaren säger annat. Lyssna alltid på den som leder eventen för att underlätta för alla. Under enstaka tillfällen kan vi även ha gästtränare som håller lektioner. Då är det extra viktigt att ni lyssnar och sammarbetar för att hjälpa till.
 
Under dessa veckor ska vi ha jätteroligt tillsammans och utvecklas. Du behöver inte ha varit med på hela veckan för att komma på uppvisningen och det är inte heller att krav att komma på alla aktiviteter, kom på de ni kan helt enkelt! 

/SP styrelsen
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.