Schema v. 25

 

 LEDIGT


Råkade sova till 12...wops....

Kom i form med Lily Rainstorm 

Tid: 11.00
Samling: Baren på Hawaiistranden
Medtag: Pengar (frivilligt) och morgonpigghet
Information: Nu är det sommar och det är dags att komma i form lite och få igång träningspeppen! Kanske slutar det med att någon tar en morgonjogging [på sso] några gånger i veckan?

Denna gång ska vi SHOPPA joggingkläder. Jag har tagit fram det bästa och vi ska rida runt till shopperna där ni på vägen får köpa om ni har lust. Efter shoppingen avslutar vi med jogging! (Självklart är det frivilligt om man vill shoppa eller inte, man kan bara hänga och lyssna, och spana in saker!)
 

LEDIGT


Shark attack med Lily Rainstorm
Tid: 21.00
Samling: Baren på Hawaiistranden
Medtag: Häst (OBS: Försvarsvapen är ej tillåtna!)
Information: Det är dags för shark attack.. Vi kommer att köra 2-3 olika "Minigames" på den nya stranden, varav en av dem är "Shark Attack" men också vattenkrig (kull). Shark Attack kommer att gå till som så att vi kommer stå på bryggan där hajen finns. Sedan får var och en 1 minut på sig och ska gå ned i vattnet (på samma ställe, mot hajen) så många gånger som möjligt på 1 minut. MEN, blir man uppäten av hajen och skickas hem är man eliminerad! Personen som lyckas trilla i flest gånger på 1 min utan att bli uppäten vinner.
 
Sedan ska vi köra vattenkrig i havet, där man blir träffad om man blir inbjuden i grupp. Efter 2 minuter elimineras tagaren, så det gäller att du inte är tagare när de 2 minuter gått! Isåfall, så åker du ut. (Den nya tagaren blir slumpvist utvald) 
Självklart avslutar vi med fika på caféet.
Mer detaljerad information på plats!

HOPPAS NI KOMMER! :D


LEDIGT

Kvällsmat med Amanda Lightfield
Tid: 21:00
Samling: Vingårdens fontän
Klädsel: Finkläder
Information: Vi ska på resturang och äta lunch och umgås tillsammans

Frågesport med My Diamondson INSTÄLLT
Tid: 18.00
Samling: Steves gård
Klädsel: Valfri
Information: Vi kommer köra en frågesport med lite random frågor i. Vi samlas hos steve och rider till en plats där vi förhoppningsvis får va ifred! Om ni är i lag eller inte bestämmer vi då. Mer info tas på plats!

 
KLUBBMÖTE
Tid20:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om har en fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.