Schema v. 27

 
 


Glöm inte att hålla i aktiviteter trots sommarlov! En extra applåd för Miranda Bunnypie, "Pulka", som varit den mest aktiva aktivitetsledaren denna sommar bland alla medlemmar! Fortsätt så!

 

Vem vet mest med Albert och Alice
Tid: 19.30
Samling: Biblioteket
Klädsel: Lite Albertiga och Aliceiska kläder
Info: Vi kommer ha en frågesport med frågor om Albert och Alice. Den som får flest poäng vinner en gratis efterätt av Manda.

Terränglektion med Jenny Goldbridge

Tid: 20.30
Samling: Fårhagen i Firgrove
Klädsel: Terrängkläder gärna väst och obligatoriskt med hjälm
Ta med: En terrängtålig häst och ett glatt humör!
Information: Nu när vädret är så bra kan man alltid passa på att utnyttja naturen lite extra. Detta ska vi göra idag genom att hålla en grundläggande lektion i terräng. Mer info på plats!
Ordjakt med uppdrag Med Anastasia Dawntree

Tid: 17.00
Samling: Valedalesjön
Klädsel: Snabb och smidig

DETTA EVENT KAN TA TID, SÅ VAR INTE MED OM NI VET ATT NI SKA GÖRA NÅGOT IRL. DET KAN FÖRSTÖRAS OM NÅGON GÅR.

Info: Alla kommer delas in i lag, hur många lag och hur många i varje beror på hur många som kommer. 

Det är människor utplacerade på x antal ställen runt om på jorvik. Jag kommer börja med att säga till exempel valedale, då ska alla lagen rida fort som tusan (utan transport eller ringa hem, färja är okej) till den byn/platsen och leta efter en person som står där. Alla personerna har på sig en baseballtröja, men alla har inte samma färg. Den personen säger något/någon ni ska göra något med. Ni kanske ska hitta en person med blått hår i valedale. För att "bevisa" att ni har hittat den/det ska ni antingen ta med personen till den som sa vad ni skulle göra eller ta en bild och lägga upp på SP's instagram. Klarar ni uppdraget säger personen en annan plats där ni måste göra samma sak OCH ett tecken eller ett ord som laget måsta komma ihåg för ni kommer behöva använda det senare. När ni fått alla ord/tecken så ska lagen försöka lista ut vart ni ska med hjälp av bokstäverna och tecknen. På den hemliga platsen kommer en sista person stå som ger er det sista uppdraget, vilket är hemligt. Första laget som klarar sista uppdraget vinner.

Frågor kan brevas så tar det kortare tid (för hoppningsvis), annars tas frågor på plats. :)

HINT: Det gäller att använda sin hjärna när man listar ut den hemliga platsen, det är klurigt!

INSTÄLLTMan eller mus? - Med Pulka

Tid: 19.00
Samling: Valedale stallet
Klädsel: Militär-aktigt
Information: Ni kommer att få bevisa om ni är man eller mus genom ett par hårda övningar. Dvs att ni får springa på olika ställen, hoppa på ridhustak, upphopp m.m Mer information tas på plats.

Tvärtom lektion med Jenny Goldbridge
Tid: 20.30
Samling: Fårhagen i Fg
Klädsel: De kläder du har som är sämst för terräng
Information: Idag ska vi ha en riktigt dålig och olärosam lektion. Vi kommer börja med att skena fram hästarna i full galopp och sen gå vidare till att hoppa hinder från halt. Mer info tas på plats.


KLUBBMÖTE
Tid21:00 OBS MÖTET ÄR 21 INTE 20.30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om har en fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.