Schema v. 29

Ursäktar för att schemat kom ut sent.

Kraven på aktiviteter kommer smått tillbaka den 20 Augusti, då kommer vi kolla av vilka som syns till på aktiviteter och om det är någon som inte kommit på någon alls kommer kickas innan vi kör igång på riktigt. Detta PGA att många tar beslutet o sluta/pausa under sommaren. Mer om vad vi tog upp på mötet får ni av mig, Lilz, som kommer va himla duktig och sammanfatta det i ett veckobrev imorgon!

EDIT: Det som kommer kollas är vilka som går på aktiviteter mellan den 20 augusti och september (då kraven kommer tillbaka på riktigt), INTE de som gått under pausen.
 
Frågestafett med Jenny Goldbridge
 
Tid: 20:30
Samling: Värdshuset
Klädsel: Tävlingskläder och snabb häst
Information: Det är dags för stafett! Här gäller det så gott som att vara snabb som att vara smart. Mer info tas på plats
 
 
:
Födelsedags fest för SP
Tid: 21:30
Samling: FP strand
Klädsel: Finkläder
Information: Idag blir klubben 6 månader och det ska vi fira. Kvällen blir en överraskning. VIKTIGT att många kommer då en speciell sak kommer ske i slutet.

Långritt med Frida Goldknight, Johanna Highwood och Ida Northcamp. 
Tid: 21:00 
Samling: Steins paddock ( Jorvikstallet )
Klädsel: Valfritt, men ta med er snabba kläder
Information: Klassisk långritt i Skördebyggden, vi kommer göra några stopp för lekar och grillning. 
Frågor och mer information tas på plats!.
 
Jorvik Grand Prix™ presented by Fort Pinta Resorts
 
Tid: 17.30
Samling: Vingårdspaddocken
Klädsel: FIN hoppoutfit
 
Information: Dags för sommarens heta stilhoppningstävling! Denna tävling kommer äga rum i Jorviks stora och mäktiga ridhus där två olika moment kommer att bedömas. I första momentet kommer ni allihopa rida samtidigt efter varann baronessans hoppbanan nr 2 (ni MÅSTE kunna er den utantill) om och om igen. En jury kommer att bedöma er individuellt och stoppa när den känner sig nöjd med bedömningen.
 
Sedan kommer ni köra en och en baronessans tredje hoppbana där ni ska rida så fint som möjligt, utan fel. Framhoppning sker i vingårdspaddocken.
Det som bedöms är 3 saker. Era vägar, hopp mot hinder och outfit. Poängen kommer slås samman mellan de två momenten och en vinnare kommer att utses! Priset är hemligt.
 
  
Beachpaintball med Amanda Lightfield
Tid:  21:00
Samling: FP Stranden
Klädsel: Badkläder

Information: 2 lag, massor av vapen.. det blir Paint ball krig! :D

 KLUBBMÖTE
Tid20:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om har en fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.
Postat av: Amanda Silverlord

Nu blev jag orolig här :( Kommer man kickas om man inte gått på så många aktiviteter under sommarPAUSEN?? Har inte viljat vara inne så mycket för lixom SOMMAR xD Men det jag försöker komma med dethär är: Kommer man kickas 20 om man inte varit på 5(Slumpvalt) aktiviteter på sommaren?

Svar: nej
shadypearls.blogg.se

2014-07-14 @ 22:10:53
Postat av: Ebba

Hej!Jag vill inte gå med i klubben för jag har inte ett star stable konto.Jag vill bara säga att ni är bra för star stable😍Hoppas ni kommer långt i framtiden med är klubb pärlorna :XD älskar er😍hejdå i Love you

2015-03-01 @ 13:06:05
Postat av: Ebba

Hej!Jag vill inte gå med i klubben för jag har inte ett star stable konto.Jag vill bara säga att ni är bra för star stable😍Hoppas ni kommer långt i framtiden med är klubb pärlorna :XD älskar er😍hejdå i Love you

2015-03-01 @ 13:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.