Schema v.26

 
 

Tänk på att inte glömma att hålla i event trots att det är sommarlov. Ju mer event på schemat, ju roligare!
Skepp och Skoj med Claudia Winternight
Tid: 16.30
Plats: Vingårdens paddock
Medtag: En vit, en svart och en blå tröja samt ett glatt humör. (Level 15 hästar kan underlätta i piratjakten)
Information: Vi kommer samlas på vingårdens paddock där vi gör upp lag.
Ett lag kommer vara sjörövare, ett kommer vara kustbevakning och ett kommer vara hjälplösa små varelser på ett skeppsbrott. Denna lek är lite som brännboll, då det gäller att bränna ut motståndarlaget. 
Det är upp till kustbevakningen att rädda så många skeppsbrutna som möjligt innan piraterna tillfångatar dem. 
Piraterna kommer endast vara 2-3 st (Beroende på hur många som dyker upp) och kommer hållas hemliga. För att rädda, eller kidnappa en skeppsbruten måste man bjuda in dem i grupp och tillsammans rida till ens lags högkvarter. 
Så du märker alltså inte om du blivit räddad eller kidnappad förens du kommit fram till högkvarteret.
 Högkvarteren hålls hemliga. När det är slut på skeppsbrutna är det upp till Kustbevakningen att hitta piraterna och frita fångarna. Kustbevakningen, med hjälp av de räddade har endast 5 minuter på sig att hitta piraterna. Piraternas högkvarter måste vara på vingårdens paddock. Om kustbevakningen inte lyckas hitta piraterna innan tiden är ute vinner piraterna. Piraterna ska ha blå tröja på sig under lekens gång, men byta till svart under piratjakten.
 
Jag uppskattar om alla som tänkt delta i detta event läser reglerna här och endast frågar det som inte redan är besvarat här, detta för att vi ska hinna leka mer ;)
 
 

 


Orientering med Lily Rainstorm

Tid: 20.00
Samling: Hawaiistranden
Medtag: Snabba kläder + häst
Info: Det är dags för kordinater! Jag kommer att säga en kordinat, som ni sedan snabbt som vinden ska springa till. 1:an, 2:an och 3:an får poäng. Vi kommer att göra detta i några omgångar och den som får mest poäng vinner! Här krävs det mycket snabbhet, men även skicklighet om att läsa kartor samt kunna göra två saker samtidigt (kolla karta + rida), men ni är kvinnor så det fixar ni!

Orientering med Jenny Goldbridge
Tid: 20.45
Samling: Fp torn
Klädsel: Tävlingskläder och tävlings häst
Eftersom att lilz inte håller sitt event så bestämde jag mig för att hålla orientering istället :)
Under dagens event kommer jag ge er en koordinat och ni ska springa till det stället så fort som möjligt, lycka till! Mer info på plats.

Zombiekull med Jenny Goldbridge
Tid: 20.30
Samling: Utanför Ridhuset
Kläder: Tävlingskläder
Information: Zombiekull är en lek som går ut på att alla ska bli tagna. Vi kommer att vara runt ridhuset och en person kommer att vara zombie. Zombien ska sen kulla andra genom att skicka gruppinbjudningar. Om man blir kullad så blir man själv zombie och ska kulla andra spelare. När alla är zombier så är leken över!
Först till kvarn med Pulka
Tid: 18.30
Samling: Inuti Doyles kyrka
klädsel: Snabb häst. Kläder tas upp på eventet
Information: Vi kommer köra en grej som jag kallar för ''först till kvarn''. Det går till så att man kommer vara i lag ca 2-3 st beroende på hur många som kommer. Jag kommer säga en start t.ex. doyles kyrka. Jag kommer även säga ett mål t.ex. James i FP. Ni ska då allihopa springa dit. Det lag som först hinner dit vinner. Vi kommer köra ca 10 omgångar. Det lag som hunnit fram snabbast flest gånger vinner gratis-slav-servering på det närmaste caféet. Lycka till!KLUBBMÖTE
Tid20:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om har en fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.