Schema v. 22

 
Detta är våran sista vecka innan klubben tar sommarlov på riktigt, dock så behövs INGEN närvaro tas denna veckan då vi kickade i söndags och det inte behövs. Hela Juni, Juli och Augusti ligger SP på is - det betyder bara att det kommer inte vara krav på att vara aktiv med akiviteter osv då många åker iväg och även vi ledare vill ha sommarlov. 

Mer kan ni läsa HÄR, ställ även frågor i detta inlägg så svarar vi på frågorna i inlägget.
Stafett med Jenny Goldbridge
Tid: 19.30
Samling: Steins Paddock
Kläder: Tävlings kläder
Information: Ni kommer att delas upp i grupper och därefter kommer jag att berätta en bana (uppdaterar den här innan event) Ni kommer att placeras ut på de olika platserna och sen kommer det vara första laget i mål som vinner, mer info tas på plats.
Ledigt (kan ändras)

Headerfotografering
Tid: 17:00
Samling: Törne
Kläder: Klubbens outfit 
Information: Dags att fotografera en ny bild till headern!

Joggingtur och grillning med Amanda Lightfield
Tid: 16:30
Samling: Moorland Championat
Kläder: Joggingkläder
Information: På den senaste tiden har vi bara blivit latare och latare så därför ska vi nu ta tag i detta problemet och springa ut o jogga tillsammans. Vi ska jogga från Moorland till Firgroves skogar där vi stannar för att grilla, sedan ska vi springa eller rulla tillbaka (ni väljer) till Moorland där vi skiljs för denna gången. FLYTTAT

Villken plats med Nellie Snowgirl
Tid: 19.00
Samling: Biblioteket
Klädsel: Valfritt
Information: Jag kommer att rida till ett ställe och sedan ge er ledtrådar om vart jag befinner mig.
Ni kommer att delas in i grupper som skall lista ut vart någonstans jag befinner mig, sedan skall ni rida till platsen där ni tror att jag befinner mig. (Jag kan vara runt hela Jorvik.)
Mer info på plats. INSTÄLLT

Klubbmästerskap - Terräng
Tid: 20:00
Samling: Goldspurs övre gård
Kläder: Terrängkläder (tävlings kläder)
Information: Nu är det äntligen dags för klubbmästerskap för att se vem som är den bästa på terräng i Shady Pearls. Ni kommer att få rida Svåra Gröndals banan och ni kommer vara uppdelade i grupper av 5. Det kommer gå ut på att ni får köra den och den som kommer sist blir tyvärr utesluten. Tillslut kommer det bara vara 1 person kvar i varje grupp. Dessa personer kommer att mötas i finalen för att ta fram vinnaren. Mer info tas på plats.

Häst Frågesport med Cocos
Tid: 18:30
Samling: Jorvikstallet
Klädsel: Snabba kläder
Infomation: Idag ska vi ha frågesport! Jag ( Cornelia Sweetbell ) kommer ställa frågor och för varje gång den som står först i "ledet" svarar rätt får den börja trava fram. Båda lagen får svara på alla frågor! Den som kommer först över på andra sidan får 1 poäng till sitt lag. Vi kommer köra 7 frågor. Och om båda lagen svarar rätt samtidigt så får båda börja trava och försöka vinna över varandra! Lycka till!


FASHION SHOW med Lily Rainstorm
Tid: 21:00 
Samling: Fort Pinta borgen (längst upp) 
Klädsel: Dina två outfits du tävlar med. En outfit med häst, en utan. 

Info: Denna lördagkväll ska vi ha en modeshow, en tävling. Vi ska utse SP's hetaste modell! Blir detta lyckat så kommer idéerna och miniplaneringarna gällande Top Model Jorvik fortsättas. Har haft det i min tidigare klubb men fick ej tillräckligt med material för att göra det som en tv-show, det vill säga film. Men man lär sig av sina misstag, och ska jag göra det igen vet jag isåfall exakt vad som ska läggas krut på och vad som är viktigt. Isåfall kommer det bli en tävling som pågår i några veckor (en gång i veckan) och som en tv-serie inklusive jurys, röster, poäng, med mera. 

Men fokus på denna lördag! Du ska förbereda TVÅ OUTFITS. En av outfitsen ska inkludera hästen, och den andra ska endast göras för din karaktär. Ni kommer att gå på en catwalk på Fort Pintas strand, samtidigt som jag bedömer och filmar er. Självklart är det sommartema! Jag kommer sätta ihop alla klipp med modeller sen till en minifilm som läggs upp här på bloggen, så alla kan se era häftiga och fina outfits! Vinnaren vinner ett hemligt, men värdefullt pris... 
 

Joggingtur och grillning med Amanda Lightfield
Tid: 16:30
Samling: Moorland Championat
Kläder: Joggingkläder
Information: På den senaste tiden har vi bara blivit latare och latare så därför ska vi nu ta tag i detta problemet och springa ut o jogga tillsammans. Vi ska jogga från Moorland till Firgroves skogar där vi stannar för att grilla, sedan ska vi springa eller rulla tillbaka (ni väljer) till Moorland där vi skiljs för denna gången.

KLUBBMÖTE
Tid19:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om du vill ha fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.

Medlemsbloggar

Hej Medlemmar! 

Vi ledare och ägare har tänkt att ha en skrollista i menyn med alla medlemmars bloggar! Detta är självklart frivilligt om man vill vara med där eller inte, men vi tänkte att det kunde vara en kul grej, så kan ni medlemmar läsa på andra medlemmars bloggar! 
 
OM du vill stå med i listan (Du måste vara medlem i Shady Pearls) så skriv ditt NAMN och BLOGGNAMN tydligt så vi vet vem du är.

Denna lista kommer att komma ut antingen idag, eller imorgon, och uppdateras varje vecka beroende på vem som går med/lämnar osv. :) 

Ha en trevlig helg i SP! 

Sommarlovet

Många av er har frågat om vad som kommer hända på Sommarlovet med klubben så vi lägger upp ett inlägg här så att alla av er kan se det.
Den stora frågan är om ni kommer kunna bli kickade eller ej och svaret är, Inte pågrund av inaktivitet. 
Vi ledare vill precis som ni ha ett sommarlov så vi förstår att ni inte vill sitta framför datorn hela sommaren. Reglerna i klubben gäller dock helt som vanligt, ni kan fortfarande bli avlägsnade om ni bryter mot regler eller uppför er olämpligt. Under månaderna Juni, Juli och Augusti kommer ni INTE att kunna bli kickade och ingen närvaro behöver tas och skickas in.
Under sommarlovet så kommer vi till viss mån fortfarande hålla event. Om någon av oss ledare är hemma och har tid så kommer vi att lägga upp normala scheman på bloggen. Annars så kommer vi lägga upp tidsinställda inlägg där ni kan kommentera era event så får ni hålla koll där.
Trots att ingen kickas så kommer vi fortfarande att ta in nya medlemmar om någon skulle lämna eller avlägsnas. 
(Mer kan tilläggas till detta inlägg)
Vi önskar er en trevlig sommar även om vi inte hörs under tiden! 

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.