Schema v.21


Tänk på att alltid ta hand om varandra och behandla andra som man själv vill bli behandlad. ♥

EDIT: Nya medlemmar får mer än gärna posta på Shady Pearls egna instagram - inloggningen finns i klubbens info. Så känn er inte osäkra kring det!

Ordjakt med Miranda Bunnypie
Tid: 18.30
Samling: Firgrove stallet
Klädsel: Snabba kläder är en fördel!
Information: Vi kommer att ha en lite speciell ordjakt. Jag har tagit hjälp från några utanför klubben. De ska ha en viss bokstav som ingår i ett ord.Ni kommer tillsammans i grupper få leta reda på dessa personer och fråga om deras bokstav. När ni har samlat ihop alla bokstäver ska ni komma till start och försöka luska ut vad ordet blir. De lag som först skriver ordet vinner. (ni vinner äran ;D ) Mer info tas på plats!

Bad-Uteritt med Felicia Starson
Tid: 18.00
Samling: Barney
Klädsel: Badkläder (Ex. kjol, linne osv) 
Krav: Barbacka!
Information: Wow, Sommaren är äntligen snart här! 
Vi ska tillsammans rida ut på en trevlig barbacka uteritt där vi kommer känna doften av den svalna luften, och den varma solen i nacken. 
Vi kommer avsluta med att bada för att svalka oss!

Fyllehoppningtävling med Lily Rainstorm

Tid:17:30
Samling: Utanför ridhuset
Information: Det var många som tyckte att fyllehoppningen vi gjorde på vår galna natt i fredags/lördags var rolig (men svårt!), så därför tänkte jag att vi kan ha någon miniturnering! För er som inte vet vad fyllehoppning är behöver inte oroa sig. Jag kommer förklara allting  på plats. Kort sammanfattat kan man väl säga att fyllehoppning hoppar någon som ser...full ut.
 
Information gällande lag och poäng med mera får ni på plats!
 

LEDIGT (kan ändras)
Flummigt värre med Melissa Eveningcamp 
Tid:17:00
Samling:Sunfieldgården 
Klädsel:Så fult ni kan. 
Information:Ja, vad ska man säga? Rubriken säger det mesta, vi kommer bara flumma med lekar, fika och en massa annat skoj! B.l.a sardinen, fulhetstävling och mini-aktiviteter som vi bara känner för. Alltså kommer det bli ett ganska spontant event. Mer (om det ens finns mer) info på plats.

"Vatten i skon" med Amanda Lightfield & LKG
Tid: 18:30
Samling: Steves Paddock
Klädsel : Klubbens outfit
Information: Idag ska vi leka Vatten i skon med klubben LKG. Dock kommer vi göra om leken till SSO version. Mer information tar vi på plats.
KLUBBMÖTE
Tid19:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om du vill ha fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.
Postat av: Annabelle rainhall

Hej! Ville bara säga att jag åker till London på lördag(24)och blir borta till onsdag(28)och undra bara om du kunde sätta titeln elev på mig under den tiden. :3

2014-05-20 @ 16:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.