Schema v.23


Tänk på att alltid ge tid åt klubben och försöka vara aktiv så mycket som det är möjligt för DIG trots att vi har sommarpaus.

Uteritt med Jenny Goldbridge
Tid: 19.30
Samling: Fp Stall
Klädsel: Valfritt
Information: Vi ska rida en mysig kravlös uteritt full för att bygga upp sommarkänslan lite. Ta med dig en sommrig fin outfit. Alla hästar och levlar är välkommna och sätt inga krav på uteritten.
Vi kommer att avsluta med grillning och lekar. 
 
------------
INSTÄLLT
------------
 
Filmskapande med Lily Rainstorm 

Tid: 17:00
Samling: FP's strand 
Förbered: Telefon/surfplatta
Information: Idag ska vi göra film! Ni kommer att bli indelade i grupper där ni tillsammans får en viss tid på er att skapa en film som är max 15 s lång som ska laddas upp på instagram. (Ni kommer alltså skådespela i sso, filma, klä ut er osv). Ni kommer att jobba helt självständigt, men självklart hjälper jag till och jag kommer att gå runt till alla för att se hur det går. Tips och ideer får ni på plats. Mer information då!
 

Dagliga med Melissa Eveningcamp 
Tid: 17:30 
Samling: Jorvikstallet 
Klädsel: Träningskläder 
Krav: Ni ska inte ha gjort dagliga 
Info: Varför ett så "tråkigt" event? Eller tråkigt och tråkigt, dagliga brukar de flesta sucka åt i alla fall. Men allt som är tråkigt, blir roligt med SP, right? Vi kommer göra dagliga, utan häst. Vi kommer springa runt Jorvik och så många vi hinner. Ibland kör vi små tävlingar, den som gör uppdraget snabbast t.e.x. Och om vi känner för det stannar vi och fikar. Det är alltid kul att tjäna lite extra Jorvik Shillings samtidigt som man har roligt med sina vänner :D

Parad med Capucine Papapoulos
Tid: 19.00
Samling: Mrs. Pike
Klädsel: Färgglada, skrikiga kläder som syns mycket.
Information: Vi kommer samlas vid Mrs. Pike. Sen kommer vi rida på led (eller annan formation som syns mycket) mot Jorvikstallet och vi kommer under tiden ropa ut en massa saker i Säg-chatten. Allt för att dra till oss uppmärksamhet till vår fina parad. I Jarlaheim kommer vi ta en paus och leka kurragömma. Sen fortsätter vi på samma sätt och avslutar med pjätt/kull eller vad man nu kallar det, i Jorvikstallet.

Run forest run med My Diamondson
Tid. 18.30
Samling. Hos Mrs.Piké
Klädsel. Snabba kläder
Info. Run Forest Run går ut på att alla springer från en bestämd plats till en annan bestämd plats. Personen som vinner får bestämma en ny plats som alla ska springa ifrån. Vem som vinner bedömer jag (My)Mer info tas på plats.

Ordjakt med Amanda Lightfield
Tid: 21:00
Samling: Silon
Klädsel: Valfritt
Information: Ni kommer att delas in i lag, hur många är beroende på hur många vi blir. Sedan får ni ett tema t.ex "jul" och då ska ni komma på så många ord som tillhör julen som möjligt på 5 minuter.

Fira min födelsedag med Alexandra Flowerbell
Tid: 19:00
Samling: Galoppbanan
Klädsel: Valfritt
Info: Jag fyller år den 14 juni men har tyvärr inte tillgång till dator då så därför ska vi fira mig tidigare. Lite tävlingar på galoppbanan, picknick och korv bjuds. Filmning förekommer. Ta med er glatt humör och någon present, hihi. Skype finns tillgänglig under filmningen. 
Kram Alexandra Flowerbell
KLUBBMÖTE
Tid19:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Regler: Var TYSTA och lyssna under hela mötet om inte vi ber er att prata. Använd "?" om du vill ha fråga och "!" om du vill lägga till eller säga något.
Postat av: Manda

Jag vill så jääärna gå med i shadypearls😘😘😘😘👌👍det skulle betyda GULD!!!😻😻😻😻

2014-06-05 @ 18:46:14
Postat av: Daisy Waternight

Hej! Jag fyller år dagen innan Alexandra, men jag har nog ingen dag tillgänglig förrän på onsdag :/

2014-06-08 @ 08:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.