Schema v.18


Slenderman med Sofie Shyheart
Tid: 19.15
Samling:Fru Pike
Klädsel: Svart bara
Information: Vi ska köra slenderman, mer info kommer på plats.

Polebending tävling med Amanda Lightfield
Tid: 19:00
Samling: Josh i ML
Klädsel: Westernkläder
Information: Vi ska köra Polebendingtävling i lag. Det kommer att vara 2 olika lag och alla står på ett led. Sedan ska man springa och runda pinnarna fram och tillbaka sedan kör nästa person i laget. Första laget i mål vinner. Ta med snygga men snabba westernkläder - ni får inte byta om.

Inställt pga valborg, flyttat till lördag kl 17.30
Musikquiz SSO-STAJL med Lily Rainstorm

Tid: 17:30
Samling: Kaninerna (Landon)
Medtag: Glatt humör + förbered din Raidcall. 
Info: Som vanligt ska ni få uppleva något nytt, och denna gången ska vi ha musikquiz! Detta kommer vi att göra genom att alla SP:are öppnar sin Raidcall [Se inlägg om Shady Pearls' raidcall samt nedladdning] och joinar vår egna SP grupp (namn finns i klubbinfon) och då kommer jag att sätta på en låt. DOCK så kommer jag även sätta på SSO låtar, det vill säga SSO soundtracks. Så istället för att säga låt + artist, så kommer ni ibland svara när denna soundtrack spelas upp, om det är en SSO soundtrack. (Till exempel om det är en uppdragssoundtrack, vilket uppdrag hörde man den då? Eller om det är en sountrack som spelas upp när man är på en speciell plats, vilken då isåfall?)

Mer information på plats! (Om poängsystem tex), tills dess, förbered och skaffa raidcall. 

(Att prata är ABSOLUT inget tvång, snarare föredrar jag om alla är tysta då vi kan höra bättre musiken och instruktionerna) 
 
 

Hopplektion med Sofie Shyheart
Tid: fredag 19.15-20.15
Samling: Lilla hoppbanan vid GÅD stallet
klädsel: Hjälm, stövlar och hopsadel är krav
Information: Vi ska ha hopplektion. Vi kommer träna på kombinationer och farten före och efter hindret.

Maskerad hoppning med Felicia Starson
Tid: 18:00
Samling: Marleys
Klädsel: Ett djur, men tänk på att kanske inte ta de vanligaste djuren, ta något unikt djur, kanske ett lejon, en zebra kanske, osv. (hästen räknas också) 
Om du inte hittar ett djur, kan du ju ta en färg som kanske ett djur har. 
Information: Jag ska hålla i en maskerad hoppning. Ni kommer att få rida Marleys Hoppbana en i taget, (för att visa upp eran outfit) Sedan kommer ni att få berätta vilket djur ni är, (säg inte vilket djur du är innan eventet) Den med unikast/roligast/bästa outfiten vinner!
Pris: Erfaren ryttare i 3 dagar


Musikquiz SSO stajl med Lily Rainstorm

Tid: 17:30
Samling: Kaninerna (Landon)
Medtag: Glatt humör + förbered din Raidcall. 
Info: Som vanligt ska ni få uppleva något nytt, och denna gången ska vi ha musikquiz! Detta kommer vi att göra genom att alla SP:are öppnar sin Raidcall [Se inlägg om Shady Pearls' raidcall samt nedladdning] och joinar vår egna SP grupp (namn finns i klubbinfon) och då kommer jag att sätta på en låt. DOCK så kommer jag även sätta på SSO låtar, det vill säga SSO soundtracks. Så istället för att säga låt + artist, så kommer ni ibland svara när denna soundtrack spelas upp, om det är en SSO soundtrack. (Till exempel om det är en uppdragssoundtrack, vilket uppdrag hörde man den då? Eller om det är en sountrack som spelas upp när man är på en speciell plats, vilken då isåfall?)

Mer information på plats! (Om poängsystem tex), tills dess, förbered och skaffa raidcall. 

(Att prata är ABSOLUT inget tvång, snarare föredrar jag om alla är tysta då vi kan höra bättre musiken och instruktionerna) Lära känna uteritt med Amanda Lightfield o LKG
Tid: 19:00
Samling: Äppellunden
Klädsel: Mysiga kläder
Information: Idag ska vi ha våran första aktivitet med LKG som är en uteritt. Detta har vi valt för att det är ett lätt och mysigt sätt att både umgås och chatta. Vi kommer rida lite överallt och även stanna för att grilla och ha picknick. Under kvällen får ni komma och hoppa in dock får bara de som kommer när de börjar närvaro.

KLUBBMÖTE
Tid19:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.