Schema V.14

KADRILJ MED ANNA WATERDAWN
Tid: 17.30
Samling: Ridhuset
Klädsel: Tävlingsutrustning. (40+ rida, 28+ snabbhet) GLÖM INTE LEVEL 15 HÄST, PONNYSAR ÄR EJ TILLÅTNA!
Information: Vi kommer fortsätta träna in kadriljprogrammet vi började på förra veckan. Vi kommer även troligtvis ha en uppvisning på det i framtiden. INSTÄLLT

Kurragömma med Nicole Bravenight
Samling: fontänen i jh
Tid: 18.00
Klädsel: frivillig men det kan vara bra att ha kläder som smälter in.
Information: Det kommer vara som vanlig kurragömma men om du inte vet hur det går till läs vidare. Det kommer vara en som räknar till 50 och då får den personen får skriva 10 20 mm. När nån blir hittad får den som räknar gå fram till den personen och skriva hittad (namn). När det bara är en kvar får den räkna nästa omgång. Men om den personen inte vill kan nån frivillig räkna. Dom som blivit hittade får vänta vid fontänen tills alla är hittade. Vi får se hur många omgångar vi hinner. det beror också om man vill grilla/fika eller ha picknick efter aktiviteten. Omgångar bestäms på plats och där kommer jag svara på frågor om aktiviteten
Galna mördarlekar med Lily Rainstorm

Samling: Utanför Ridhuset
Tid: 17:30
Klädsel: Valfri

Info: Denna onsdag ska vi ha några...trevliga häst-dödar-lekar som allt går ut på att få poäng och vinna, genom att utnyttja sin häst på ett och annat sätt. Vi kommer bland annat hoppa ned från stup, putta ned hästar över klippavsatser och lite annat. :D Mer info på plats!


Headerfotografering
Samling: Dews farm
Tid: 17:00
Klädsel: Klubbens outfit (så mycket du bara kan)
Information: Dags för en ny headerfotografering. Vi hoppas de flesta av er kan komma och delta. Special fotograf hyrd - Lucy Westlake! :D
DRESSYRLEKTION MED ANNA WATERDAWN
Tid: 18.30
Samling: Paddocken på Paddockön
Klädsel: Valfritt. Stövlar, hjälm/hatt och ridbyxor är dock obligatoriskt.
Information: Vi kommer ha en dressyrlektion där jag kommer gå igenom lite grunder i dressyren och samtidigt hålla lektion.

Lista ut vilken plats med Amanda Lightfield
Tid: 18:00
Samling: VG Resturang
Klädsel: Myskläder
Information: Jag kommer att ta platser i Star Stable Online och kasta om bokstäverna i namnet. Ni kommer att vara två och två och ni ska tillsammans lista ut vilket område jag pratar om. Flest rätt efter sista frågan tar hem segern. Lycka till!

Starthäst hoppning med Jenny Goldbridge
Samling: Utanför ridhuset
Tid: 19.40
Klädsel: Hoppkläder (Hjälm, hoppsadel och stövlar eller ankel boots)
Information: Vi kommer att ha en lektion passande för våra gammlingar med mycket lösgörande arbete. Vi samlas utanför ridhuset där vi sedan börjar lektionen.
Krav: Starthäst


Laserdoome med Daisy Ponygarden och Melissa Eveningcamp  FLYTTAT TILL 19:30 PGA CHATTPROBLEM
Samling: Norra Järngrinden i GÅD
Tid: 19.30(Kom ihåg 5 min regeln!)
Klädsel: Kolsvart utom på väst. Det är sådana terrängvästar. Du ska ha minst 2 västar med!

Blå väst: Moorland
Rosa väst: Silvergladebyn
Svart väst: Valedale

(Äger du ingen terrängväst så får du ta en tröja som antingen är blå, rosa eller svart.)

REGLER
MAX KORT GALOPP I PI'S TRÄSK!
- Fusk ej tillåtet
- Håll reda på dina gruppningar, vid 3 st får du gå och bli fånge

Vi kommer göra 2 omgångar. Med häst i Pi's träsk då man behöver kunna hoppa.

Pi's Träsk
Man springer i Pi's Träsk. Man ska gömma sig, springa och hålla på och skjuta varandra. Man har varsin pistol och man ska pricka varandra genom att gruppa. Man ska ha kolsvarta kläder utom västen så man ser vilket lag du är i. Kolsvart allt på hästen också. Lagens färger är Rosa, Blå och Svart. Vi kommer visa vart de svartas, rosas och blåas läger är. Det är där ni planerar och diskuterar hur ni vill ha det. Vid 3 gruppningar är du automatiskt ute. Då får du välja att gå direkt till finkan eller puttas ner från plankan av Träsk Cleverdamp

Fågelskrämsåsen
Man springer i Fågelskrämsåsen. Man ska gömma sig, springa och hålla på och skjuta varandra. Man har västar och en varsin pistol och man ska pricka varandra genom att gruppa. Man ska ha kolsvarta kläder utom västen så man ser vilket lag du är i. Lagens färg är Rosa, Svart och Blå. Rosa's läger är där man hämtar äpple. Blå vid kyrkan(bara i kyrkan) och svart vid ingången till åsen. Vid 3 gruppningar blir man automatiskt ute. Du får välja att vara avbytare till ett annat lag eller vara fånge hos Häxie Dirtywarden.

Mer information på plats!
om man inte har terrängväst så får man ta en tröja i färgen blå, rosa eller svart


KLUBBMÖTE
Samling: Står i klubbens info
Tid: 19:30
Klädsel: Klubboutfit

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.