Om Shady Pearls

Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och förbättrad version av Water roses som upplösts.
Ägarna av klubben är Amanda Lightfield, Jenny Goldbridge och Lily Rainstorm som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner. 

Vi har tillsammans bestämt att vi ska ha en gräns på level 10 på våra medlemmar, detta för att det känns som en bra level som man uppnår ganska snabbt i spelet. 
 
Shady Pearls ligger på Server 1 Air Star, det är alltså inte okej att ansöka om man är på Server 2 Marshmallow Cloud. Började du spela runt förra sommaren är det troligt att du är på just server 2, kontakta support om du är osäker

I SP har vi en väldigt bra stämning i både chatt och på våra aktiviteter, stämningen i klubben är en av de saker som prioriteras mest. Medlemmarna känner sig mer hemma ju bättre stämning det är. Vi har medlemmar av alla sorter men som passar väldigt bra ihop. Vi är en väldigt seriös klubb när det kommer till aktiviteter, under egentiden är det dock lite blandat vilket alla medlemmarna är nöjda med. Det som är väldigt bra med SP är att alla medlemmarna är väldigt omtänksamma mot varandra och finns där för varandra. Vi behandlar varandra som en familj och verkligen lyssnar och hjälper. Det tycker vi också är viktigt i en klubb, att man inte ska känna sig ensam.

Shady Pearls är väldigt aktiva och försöker ha så många aktiviteter som det är möjligt. Vi tar även hjälp av medlemmarna och låter de hålla aktiviteter. Det är lite delat ansvar mellan oss ägare och medlemmarna och det är ingen som riktigt bestämmer över någon annan. Såklart har vi ju även krav på våra aktiviteter för att klubben ska hålla sig aktiv. Det gäller att gå på minst 8 aktiviteter i månaden för att ha en säker plats kvar i klubben.

Vi känner aldrig någon press på att vi skulle behöva slänga ut medlemmar. Så vi skulle aldrig slänga ut folk trots att de hållt sig till gränsen. Vi har närvarokoll och rensar klubben två gånger i månaden. Den andra söndagen och den sista söndagen varje månad. Märker vi ledare den andra söndagen att någon inte gått på hälften av aktiviteterna som kravet är på, alltså 4 av 8, så kommer vi ledare att ändra titeln till NOVIS som en varning. Skulle personen då inte förbättra sin närvaro till 8 under tiden tills den sista när vi har nästa koll som är den sista söndagen varje månad, så blir man kickad.

Vi kommer att rensa klubben den andra söndagen varje månad samt den sista söndagen varje månad. 

Den andra söndagen varje månad så:
• Ändrar vi titlar
• Ger varningar till de som har 3-4 akiviteter (titeln Novis)
• Kicka de som gått på 0-2 aktiviteter
• Diskutera kring om vissa inte syns i chatt o kickas pga att de inte är aktiva i klubben även om de gått på aktiviteter.
• Mailar nya medlemmar som vi möter upp på måndagen

Den sista söndagen varje månad så:
• Ändrar vi titlar
• Ger varningar till de med 4 - 7 aktiviteter (titeln Novis)
• Kickar de som gått på 0 - 3 aktiviteter
• Kickar de med varning sedan förra kollen om de inte gått på 8 aktiviteter
• Diskutera kring om vissa inte syns i chatt o kickas pga att de inte är aktiva i klubben även om de gått på aktiviteter.
• Mailar nya medlemmar som vi möter upp på måndagen

Har du varit elev ska detta antecknats av en ledare och vi sänker ner kraven på dina aktiviteter - dock ska inte elevtiteln utnyttjas och ser vi dig inne tas den bort.

Låter klubben intressant för dig? Glöm då inte läsa under fliken "bli medlem" för att ta reda på hur du gör! :)
Postat av: Hanna skydaughter

Pratar ni med en innan man blir kickad?

2014-03-27 @ 15:23:57
Postat av: Olivia turtlelee

men är klubben upplöst? vill veta innan jag ansöker♥

Svar: Nej Shady Pearls är igång som aldrig förr.
shadypearls.blogg.se

2014-04-20 @ 21:35:46
Postat av: Olivia turtlelee

Vilken server

Svar: server 1
shadypearls.blogg.se

2014-04-21 @ 06:54:53
Postat av: Olivia turtlelee

Jag är på server 2

2014-04-21 @ 07:22:58
Postat av: caryl flowerforest

Hej jag har precis sett att mitt namn stavas Caryl inte Carly som jag trodde så det skulle kännas bra om ni ändrade det i väntelistan så att det inte blir något problem senare:) tack

2014-06-16 @ 09:46:45
Din bloggadress: http://carlyssoflowerforest.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.