Sommarlovet

Många av er har frågat om vad som kommer hända på Sommarlovet med klubben så vi lägger upp ett inlägg här så att alla av er kan se det.
Den stora frågan är om ni kommer kunna bli kickade eller ej och svaret är, Inte pågrund av inaktivitet. 
Vi ledare vill precis som ni ha ett sommarlov så vi förstår att ni inte vill sitta framför datorn hela sommaren. Reglerna i klubben gäller dock helt som vanligt, ni kan fortfarande bli avlägsnade om ni bryter mot regler eller uppför er olämpligt. Under månaderna Juni, Juli och Augusti kommer ni INTE att kunna bli kickade och ingen närvaro behöver tas och skickas in.
Under sommarlovet så kommer vi till viss mån fortfarande hålla event. Om någon av oss ledare är hemma och har tid så kommer vi att lägga upp normala scheman på bloggen. Annars så kommer vi lägga upp tidsinställda inlägg där ni kan kommentera era event så får ni hålla koll där.
Trots att ingen kickas så kommer vi fortfarande att ta in nya medlemmar om någon skulle lämna eller avlägsnas. 
(Mer kan tilläggas till detta inlägg)
Vi önskar er en trevlig sommar även om vi inte hörs under tiden! 
Postat av: Amanda Silverlord

Ska man fortfarande (Under månaderna) säga till om man ska resa bort under Juni-Augusti?

Svar: behövs inte :)
shadypearls.blogg.se

2014-05-19 @ 18:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.