Shady Pearls Titlar

Inom klubben så använder vi Titlar som olika belöningar eller ansvar för vad personen gör i klubben och ser de som något att sträva mot. Vi använder oss av alla titlarna och det är möjligt för alla medlemmar att bli en högre titel om de uppför sig och anstränger sig. 
 
NOVIS: Novis är alla nya medlemmar i klubben ända tills nästa närvaro koll ( Den 15:e och sista varje månad) Efter närvaro kollen så gäller vanliga regler för titlat och det är möjligt att nå andra titlar. Novis kan man även bli om man inte uppför sig och vi har delat ut en varning. Novisarna kan sitta lite löst i klubben och vi har en lite kortare stubin.
 
MEDLEM: Medlem blir du genom att ha varit med i klubben i minst 15 dagar och uppför dig bra och är trevlig mot alla. Medlemmar är de vi har flest av i klubben och det är de vanliga medlemmarna som kommer på event, inte gjort något som krävs en varning men inte heller vunnit något stort.
 
STALLFLICKA: Stallflickorna är medlemmar som röstas fram av hela klubben på klubbmötena. Stallflickorna är medlemmar som är hjälpsamma och hjälper till att svara på frågor om klubben om ledarna inte är tillgängliga och de ska hjälpa till att hålla en trevlig stämmning i klubben. En stallflicka som gör ett bra jobb kan inte bli kickad. Det finns högst 4 stallflickor åt gången.
 
ELEV: Elev agerar som en titel där det inte är möjligt att bli avlägsnad från klubben ( Dvs. Anti Kickning) För att bli elev så kan du ha vunnit en tävling där vinsten var anti kick under en viss period. Om du reser bort under en kortare och säger till oss så kommer vi att ge dig titeln Elev under tiden så att vi inte kickar dig. Om du är bortrest så kan du inte få titeln Elev i mer än 2 veckor då vi anser att platsen kan användas mer av någon som har tid. Vid en längre tid får du lämna klubben och komma tillbaka sen om det finns plats. Titlarna Klubbägare, Klubbledare, Mästare och Elev är de klubbar som inte kan kickas från klubben.
 
ERFAREN RYTTARE: Erfaren ryttare är en titel som ger ära och en plats högt upp på medlems listan och kan nås genom att vinna på större event. Erfaren ryttare gäller i olika lång tid beroende på hur stort eventet är.
 
MÄSTARE: För att bli mästare så måste du vinna ett klubb mästerskap som vi ska försöka att hålla varje månad eller genom att bli framröstad av Jenny Goldbridge och Amanda Lightfield varje månad. Priser kommer att gå till den personen som vi anser är aktivast och socialast. Mästare varar under en månad om inte mästaren håller uppe titeln. Mästare kan inte bli kickade.
 
RIDLÄRARE: En person kan bli ridlärare genom att ofta hålla intressanta, lärorika och uppskattade lektioner för medlemmarna inom ett visst område. Ridlärar titeln erbjuds av ledarna och kraven för att vara ridlärare är att kunna hålla åtminstonde en ridlektion varannan vecka inom sitt område. Ridlärarna får som ett pris en fin titel plus anti kickning.
Postat av: Vilda Moonstreet

Jo jag undrar om man vill bli Ridlärare? Får man fråga då eller räknas det som tjat?:) För jag har alltid älskat att vah ridlärare:D Så aa tacksam för svar;) //Vilda:)

Svar: Man får hålla lektioner några gånger och tycker vi det funkar så kan man bli erbjuden titeln ridlärare.
shadypearls.blogg.se

2014-04-15 @ 19:17:01
Postat av: Olivia turtlelee

är klubben upplöst? jag vill veta innan jag ansöker♥

Svar: nej :)
shadypearls.blogg.se

2014-04-20 @ 21:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.