Shady Pearls Regler

Shady Pearls är en trevlig och social klubb men för att hålla det så så har vi regler.
 
• Håll klubbchatten trevlig och social, bråk och konflikter är inte välkommna i klubbchatt och om ni måste bråka om någonting så får ni ta det utanför klubben.

• Minska tjatet och vänta tills personer har tid med något. En liten påminnelse är alltid okej så länge det inte är 3 per dag.

• Spoila inte nya uppdateringar då folk vill upptäcka saker själva. Är det någon som vill bli spoilad så får det tas i vän eller gruppchatt.

• Om någon känner sig ledsen eller utanför så prata med den, ingen ska behöva känna så.

• Visa respekt när aktiviteter hålls, stör inte på plats eller i klubb chatten.

• Inga fans kommer att släppas in i klubben och vi vill endast att våra medlemmar ska vara med för klubben, medlemmarna och aktiviteterna.
 
• Om du är med i klubben så har du fått möjligheten att vara med i en aktiv och social klubb. Detta betyder att även du ska bidra till stämmningen. Om du inte gillar att prata i chatt eller vara med på aktiviteter så kanske inte det är klubben för dig. Då uppskattar vi om du går ur och ger platsen till någon som skulle uppskatta den mer. Visa respekt till aktivitet ledarna och kom på deras aktiviteter.
 
• För att hålla klubben aktiv behövs det även lite krav. Kravet är att man måste gå på 8 aktiviteter varje månad, går man på 6 stycken så får man en varning och blir Novis tills nästa närvarokoll har man inte förbättrat sig då kickas man. 4 Aktiviteter i månaden leder till direkt avlägsning, märker vi dock redan den 15 att det ser dåligt ut blir du novis som en varning. Vi kollar Närvaro den 15 och sista varje månad.

Om alla håller dessa så kommer klubben att bli roliga och social vilket gör det roligare för alla!
Postat av: Vilda Moonstreet

Halloj Manda:) Jo jag undrar angående att man måste vara aktiv;D Om ni kickar ngn? Kmr ni att skicka brev eller ngt innan då? Det kanske man vill veta:) Och kanske kan ni ta undantag om man är bortrest eller ngt i sommar? Ha det gött! // En som e taggad att få vah med i klubben;)

Svar: Vi kickar folk 2 ggr i månaden och närvaron kommer upp den 15 varje månad så medlemmarna har lite koll. det är deras ansvar med :) I sommar kommer vi ha en sorts paus så det är inget att oroa sig över
shadypearls.blogg.se

2014-04-15 @ 19:12:43
Postat av: Anonym mupp

Hej! Om man är ny, måste man då gå på 8 aktiviteter för att inte bli kickad? För om man är ny har man ju kanske inte haft hela månaden på sig om man blev inbjuden mitt i månaden, och man kanske inte har tid att gå på så många på 2 veckor (det tror jag man har tid med men jao, man vet aldrig).
Tacksam för svar c:
// En anonym mupp

Svar: Nej reglerna ändras beroende på hur länge man varit med :)
shadypearls.blogg.se

2014-05-06 @ 13:03:28
Postat av: Doris Seafield

Om man inte kan vara med på någon aktivitet någon gång, till exempel att man ska vara bortrest eller så. Är det okej då? :) Tacksam för svar <33

2014-06-14 @ 16:55:26
Postat av: Anonym

Jag gillar inte den sista regeln för om man nyligen blev med i klubben typ och sen kanske man inte kan komma för att man är på semester eller så och man inte har tillgång till dator så är det inte snällt att ta bort den. Man kanske glömmer och säga till någon av er men ni kan väll iallafall kontakta den personen och fråga varför den inte vart aktiv innan för annars är det mobbning! Och vissa kanske är blyga eller inte har något att skriva så då är det också mobbning att ta bort den för det!

2014-08-03 @ 22:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.