Schema v. 16

 

Glad Påsk! Idag är det påskspecial här i Shady Pearls. Vi har nämligen en massa påskiga och roliga event denna veckan! Vi hoppas självklart att ni vill fira påsken tillsammans med oss, för vi älskar påsk!

Dressyrlektion med Anna Waterdawn
Tid: 16.10
Samling: Vingårdens paddock
Klädsel: Din mest unika, påskiga outfit!
Information: Vi kommer ha en dressyrlektion i Vingårdens paddock där ni har på er eran mest unika, och påskiga outfit. Jag kommer bedöma era outfits medans jag håller i lektionen, och den som jag tycker har bäst outfit vinner fyra dagars erfaren ryttare. Må bäste man vinna! >:D


Jakten på påskharens bortrövade spelare med Amanda Lightfield
Tid: 16:00
Samling: Steves Paddock
Kläder: Påskoutfit
Info: Det har gått rykten om att Påskharen har vänt sig emot oss spelare och bestämt sig för att bortröva oss. hittills har haren fått tag på 7 personer som det är våran uppgift att rädda. Allt vi har fått till hjälp är ett par lappar med ett par gåtor, med dessa ska vi tillsammans i SP lista ut vart vi ska och lyckas hitta dessa 7 spelare. Ska vi lyckas rädda spelarna eller är det över? 

 
Rädda Påsken med Jenny Goldbridge
Tid: 20.00
Samling: Steins Paddock
Kläder: Påskoutfit
Info: Det är ingen påsk utan en påskhare men påskharen har försvunnit mystiskt! Vi ska i grupper leta efter påskharen och leta efter ledtrådar som hjälper oss att hitta påskharen. 
Mer info tas på plats...
 
 
Sysselstafett med Sally Bunnybrooke och Esther Lightwater
 Samling: Arenan
Tid: 19.00
Klädsel: Påskoutfit
Information: Vi kommer att köra en tävling som vi kallar sysselstafett. Det går ut på att ni kommer vara indelade i två lag. Vi visar er en plats som kommer vara start och mål. När starten går ska en i laget springa till Jorvikstalletsstall och göra allasysslorna, när det är avklarat ska ni lämna in det till Johanna. Sen ska ni vidare ner mot arenan och springa ett varv runt staketet och sen tillbaka och nudda nästa personen i ditt lag som ska springa. Första laget som är klara vinner! 
NI FÅR INTE HA GJORT SYSSLORNA PÅ JORVIKSTALLET INNAN EVENTET!!


Påskäggsjakt 
Tid:
21:00
Samling: Arenan
Kläder: Påskkläder
Pris: 1 veckas erfaren ryttare
Medtag: GLATT HUMÖR, många ögon och en hjärna
Information: Denna trevliga fredag kommer det att vara en svår, rolig och stressig påskjakt här i Shady Pearls! Det kommer att finnas påskägg utplacerade på ett stort område, åtta stycken. Dessa kommer att klä sig i gult - men även möjligtvis svarta. Det kommer nämligen vara 5 lag, där varje lag har ett "plagg" (Hatt, topp, byxor, skor, handskar) och när ett påskägg hittas av ditt lag så blir ert lagplagg på påskägget svart. Detta gör att om ni hittar ett påskägg som nästan är helt svart - så har det varit många lag där innan er! Dessutom blir de svårare att se...

Så det gäller att vara snabb och ha ögon på alla håll och kanter, så ni hittar alla påskägg snabbast. Dessutom innehåller varje påskägg en bokstav, som senare kommer att bilda ett ord ni i lagen ska lista ut. Vad detta ord leder till är hemligt... men det får ni veta där... eller måste ni kanske lista ut det själva? 


Påskägg åt LKG
Tid: 17:00
Samling: Cirkusen
Kläder: Så gult ni kan (häst + ryttare)
Information: Idag ska vi agera påskägg åt klubben Laughing Knights Guild


Kvasttävling med Rose Riverson
Samling: jorvik stallets arena
Tid: 20.00
Klädsel: tävlings kläder/utrustning
Info: Det kommer vara 3 deltävlingar där ni kommer tävla i lag. Ni kommer få reda på deltävlingarna när ni kommer på plats. Ett tips är att ni har er 15 levels häst med er. Vilket lag blir de snabbaste på kvasten.. Är det ni? ;D

 

FLYTTAT TILL SAMMA TID NÄSTA LÖRDAG
(Beklagar så mycket. Oväntad släktmiddag dök upp, jätteledsen.)

Skattjakt Deluxe- PÅSKSTYLE

Tid: 21.00
Samling: Fort Pinta borgen (längst upp) 
Medtag:
Glatt humör och sammarbetsvilja!

Pris: Fribiljett 

Info:
Skattjaktfavorit i repris! Eftersom skattjakten jag höll v. 12 var så lyckad och uppskattad bestämde jag mig för att hålla en igen, men självklart ska det som alltid vara unikt så man kan väl knappast kalla denna likadan. Men bloggar och lösenord är ju självklart! Det blir en påsktwist på denna skattjakt och jag hoppas den kommer bli minst lika lyckad som den förra. Mer information får ni på plast, men för er som inte var med v. 12 kan läsa här nedan hur det gick till, sammanfattat.

Jag hade skapat 8 nya bloggar, som hette skattjaktett.blogg.se, skattjakttva.blogg.se osv. Alla dessa var lösenordsskyddade, och ert uppdrag var att få reda på dessa lösenord för att komma in på varje blogg - och få en ledtråd till vart nästa checkpoint på Jorvik fanns. Vid varje checkpoint fanns en "mystisk person" som gav lösenordet till nästa blogg. Men ledtrådarna var kluriga, det kunde vara allt ifrån djupa texter till kordinater och kartförvrängningar. 

 
 
KLUBBMÖTE
Tid: 19:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
 
 
 
 
Postat av: Alexandra Northfall

Förlåt om jag ej kommit på många lektioner!

Min mobil (som jag tittar vilka tider lektionerna är på) säger fel tid tills det varit så den sa att dressyrlektionen skulle vara 20.10 istället för 16.10 och detta händer ofta så därför missar jag ofta lektioner! Ska försöka fixa detta!!

2014-04-14 @ 19:07:57
Postat av: Aria Hayrock

Myyy blog!! Lägg till den ;P

2014-04-17 @ 13:12:43
Din bloggadress: http://ariahayrockstarstable.blogg.se
Postat av: Alexis Waterson

Hej! Jag kommer inte kunna vara inne på sso på ett tag eftersom min dataskärm har spruckit. Ska försöka fixa det så fort som möjligt! Det skulle vara schysst om jag kunde få anti kicking medans den lagas, men det är inget jag kräver! Glad påsk! <3

2014-04-18 @ 12:40:04
Postat av: Rose Riverson

Kan vi inte göra något på kvällen med klubben?:)

2014-04-18 @ 21:33:48
Postat av: Rose Riverson

Förlåt men menar imorgon då ( lördag ) 😊

2014-04-18 @ 21:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.