Schema v. 17


Musik Quiz med Ida och Alexandra
Samling: Mr Kembells gamla hus i Firgrove
Tid: 19:00
Klädsel: Valfritt
Information: Vi kommer köra Musik Quiz! Vi kommer dela in er i grupper. Sedan kommer vi säga lite av 11 st låtar som ni sedan ska fortsätta med och även säga vilken det är som sjunger låten. 
Vinnaren vinner äran! 
Lycka till! 

KAMPEN OM ATT BLI DEN PÅSKIGASTE PÄRLAN med Cassandra & Emelie
Tid: 17:00
Samling: Steins paddock ( paddocken i JS)
Klädsel: ABSOLUT DET PÅSKIGASTE DU KAN! Tänk på kreativitet och färgglatt och framförallt PÅSKIGT!
Info: Vi kommer köra en poängjakt! Frågor om påsk och tävlingar kommer upp ( det kan komma andra frågor också ) Förbered din PÅSKIGASTE outfit för det ger ett stort försprång i tävlingen!
Pris: Just wait and see moahahhaaha

Frågesport med Aria Hayrock
Tid: 19:10
Samling: Stugan i Gröndal
Kläder:  - 
Info: 
Vi kommer att ha en slags frågestund. Jag säger en fråga och sedan kan man välja mellan alternativ 1. , x. eller 2. Man har 50 sekunder på sig att fundera sedan säger jag stopp. Och sen kan man skrika sitt namn och då tar jag den som skrev först. Då ska man säga svaret och om man har fel så är det någon annans tur. det kommer vara cirka 15 frågor. Och det kommer handla om jorvik. 
 
Tillexempel:
 
hur många ponnyer finns det i jorvik?
 
1. 9
x. 7
2. 8

Klubbmästerskap i Galopp
Tid: 19:30
Samling: Galoppbanan
Kläder: Galoppkläder o utrustning (för bedömning) Tävlingskläder till racet
Information: 
Nu är månaden bara några dagar ifrån sitt slut och det betyder att det även är dags för ett KM. Denna gången i Galopp. Vi kommer att ha med både ponnys och för de större hästarna. Man får alltså ha vilken häst man vill (eller båda). Det är alltså två olika lopp, ett för ponnys och ett för större hästar och man får delta i båda. Ponnygaloppen kommer gå av stapeln först och sedan så blir det en kort paus så alla kan hinna byta häst. Ni ska springa 5 varv och ni får INTE hoppa.

EDIT:
Eran outfit kommer bedömas innan tävlingen med poäng mellan 1-5. Detta kommer att göra att trots att ni inte vinner racet kan ni vinna. 1 - 3an i varje lopp kommer att få poäng.

Race poäng
1an: 6p
2an: 3p
3an: 1p

Vi kommer även köra i olika grupper och ni kommer köra ungefär 6 st åt gången. 1an och 2an i varje grupp går vidare till finalen och möter de andra 1orna och 2orna.

Gissa min regel med Anastasia Dawntree

Tid: 19.00

Samling: Druidpaddocken i Valedale (fråga en kompis om ni inte vet vart den finns)

Klädsel: Gärna lite smågalna så det blir lite svårare och man får tänka lite extra.

Info: Vi kommer köra en lek som heter Gissa min regel. Den går till så att två stycken kommer att bestämma två regler för de som är med. Dock måste man hålla dessa regler hemliga, för det är deltagarna som ska försöka lista ut vilka reglerna är. Vi kommer köra i lag (två och två) så byter vi efter varje omgång. Deltagarna frågar de som gör reglerna “passar jag i regel 1?” och personerna svarar ja eller nej. Passar man i regeln, ställer man sig på en plats där regel 1 är. Man får inte gå till sin plats förrns man har frågat för både regel 1 och 2 eftersom man kanske passar i båda, eller ingen.

När alla har blivit “indelade” så gäller det att försöka komma på vilka reglerna är genom att kolla på dom olika “grupperna”. När man vet (eller tror man vet) så skriver man “*lagets namn* REGEL *nr*” och så får man gissa. Har man rätt får laget 1 poäng (jag håller reda på poängen), men kommer man inte på reglerna inom en viss tid så får de som kommit på reglerna 1 poäng för varje regel vi inte kom på.

Frågor tar vi på plats!

Hoppas så många som möjligt kan komma! :)

Tipspromenad med Amanda Lightfield
Tid: 21:00
Samling: Törneklipporna
Kläder: Mysiga kläder
Information:
Vi ska denna fredagskväll ha Tipspromenad. Vi kommer rida tillsammans men ni kommer vara två och två i lag och sedan rider vi på en uteritt. Under uteritten kommer vi stanna för att läsa frågor som står på lappar upphängda, sedan finns det tre alternativ för er att välja. När tipsrundan är slut ska ni bjuda in mig i grupp och säga era svar - flest rätt vinner Erfaren tills söndag.

Top Model med Alexandra Flowebell
Tid: 19.00
Samlas: Slottet
Klädsel: Finaste Top Model kläderna
Information: Vi kommer ha Top model som innebär att den som har finaste kläder och gå snyggast blir star stables nya Top Model som jag förstås väljer. Lycka till!
 

Skattjakt Deluxe med Lily Rainstorm

Tid: 21.00
Samling: Fort Pinta borgen (längst upp) 
Medtag: 
Glatt humör och sammarbetsvilja!
Pris: Fribiljett 

Info: 
Skattjaktfavorit i repris! Eftersom skattjakten jag höll v. 12 var så lyckad och uppskattad bestämde jag mig för att hålla en igen, men självklart ska det som alltid vara unikt så man kan väl knappast kalla denna likadan. Men bloggar och lösenord är ju självklart! Det blir dock en twist på denna skattjakt och jag hoppas den kommer bli minst lika lyckad som den förra. Mer information får ni på plast, men för er som inte var med v. 12 kan läsa här nedan hur det gick till, sammanfattat.

Jag hade skapat 8 nya bloggar, som hette skattjaktett.blogg.se, skattjakttva.blogg.se osv. Alla dessa var lösenordsskyddade, och ert uppdrag var att få reda på dessa lösenord för att komma in på varje blogg - och få en ledtråd till vart nästa checkpoint på Jorvik fanns. Vid varje checkpoint fanns en "mystisk person" som gav lösenordet till nästa blogg. Men ledtrådarna var kluriga, det kunde vara allt ifrån djupa texter till kordinater och kartförvrängningar. 


KLUBBMÖTE
Tid19:30
Samling: Står i klubbens info
Klädsel: Klubboutfit
Postat av: Amanda Silverlord

Ehm Manda :s E du inte en vecka för tidig med KM? xD


Btw vad menas med "Galopp utrustning"?

Svar: sett o skrivit fel. Googla vad galoppryttare brukar ha ;)
shadypearls.blogg.se

2014-04-20 @ 21:10:06
Postat av: Alejandra Graygarden

Hej! De flesta hade ju Påsklov förra veckan väldigt många i sp. Så jag tror de är många som inte hinner vid 19.30 för de pågår ju ett tag. De flesta har ju skola! Bara ett förslag ni kunde tänka på tills nästa KM. Att ha de på en annan dag t.ex helgerna. Synd, jag hinner iallafall inte vara med, eftersom de är skola men men... Ni bestämmer sa bara en åsikt till de hela! Bye //Alejandra Graygarden

Svar: eftersom galoppen går fort så är det inga problem!
shadypearls.blogg.se

2014-04-21 @ 16:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.