Schema V.15


KADRILJ MED ANNA WATERDAWN
Tid: 16.15
Samling: Ridhuset
Klädsel: Tävlingsutrustning. (40+ rida, 28+ snabbhet) GLÖM INTE LEVEL 15 HÄST, PONNYSAR ÄR EJ TILLÅTNA!
Information: Vi kommer fortsätta träna in kadriljprogrammet vi började på förra veckan. Vi kommer även troligtvis ha en uppvisning på det i framtiden.

Hungergames - Prime Hawks
Samling: Värdshuset
Tid: 17:15
Klädsel: Vi möts upp och delar in er i de olika elementen.
Information: Erat jobb är att följa jordens element. Ni ska alltså vara olika naturkatastrofer och ha kläder som matchar. Ni ska stå med mig och nell - våran klubb får INTE se er innan ni kommer ut i skogen. Klädsel: Efter ditt element, Manda får ta in er i olika "grupper". Ingen häst Var: Möts längs vägen vid gröndal, håll er undan tills ni får Tuvas signal(T&N står vid vägen när ni kommer) 

Ni agerar "attackerna" från the hungergames, ni skadar genom att vänna (vän inbjudan) och försök lägga till så många som möjligt(De ska INTE acceptera er förfrågan). Ni går ut i skogen och letar efter dom på min signal (som går genom Manda&klubbchatten så inte Dunderfjunen kan se att ni kommer) och ni kommer tillbaka på en gång när vi säger så. Vi skickar ut en grupp med jämna mellanrum tills det finns en vinnare. 

Element: 
Jord = brunt, jordbävning 
Vatten = mörkt blå, översvnämning/regn 
Eld = Gult, rött och oranget - behöver jag ens förklara? 
Luft = Ljust blått, orkan

Det kommer även bli en djurgrupp (minst fem st), dessa kommer ha en djurmask med matchande kläder.

Paintball med Emelie Winterland
 
Tid: 17.30
Samling: Stugan i Hollow Woods
Klädsel: Fritt
Information: Vi kommer köra Panitball i Hollow woods. Du ska skjuta (gruppa) så många du kan på 5 minuter. Om du blir gruppad ska du tillbaka till stugan. Den som skjuter flest på 5 minuter vinner. Vi kommer köra så många gånger ni vill och efter det grillar vi. Mer info på plats!
LEDIGT (kan ändras)

Baklängesstafett med Amanda Lightfield
Tid: 17:00
Samling: Moorland Championat
Kläder: Klubbens outfit
Info: Vi ska köra Stafett, fast baklänges. Mer information kommer tas på plats!
Spring och hitta med Jenny Goldbridge
Tid:19..30
Samling: Steves Gård
Kläder: Tävlings Outfit
Info: Vi kommer att samlas vid Steve där jag senare kommer att fråga en fråga som tex. "vad har James på sig för tröja" ni kommer efter det att få rida till James och försten dit som har rätt svar kommer att vinna. Ni kommer att vara i lag och mer info kommer på plats.

Stafett-slash-frågesport med Anastasia Dawntree, Johanna Highwood och hemlig domare!
 
Samling: Jorvikstallets Arena (där ställer vi upp, sedan rider vi till Steins paddock)
Tid: 18.30
Klädsel: Medtag en röd, en blå och en svart tröja. Resten är valfritt.
Information: Vi kommer att köra en kombination av en frågesport och en stafett. Det går till så att vi kommer dela in er i tre lag. Lag röd, lag blå och lag svart. Hela laget kommer ställa upp på att led, och dom som är längst bak i leden kommer få en fråga. Frågorna handlar om allt och ingenting. Vissa kanske man vet svaret på, och andra måste man gissa på. Så det gäller att ha en bra hjärna med sig! När frågan är sagt så får laget diskutera i grupp, man får ca 60 sek på sig innan tiden går ut och lagen inte längre får svara på frågorna eller diskutera i grupp. Kan personerna bak i leden svaret på frågan så springer dom till väggen på andra sidan banan, där kommer Johanna och den hemliga domaren stå och se vem som kommer först. Man måste vara typ I väggen för att det ska gällas, så man inte stannar lite innan för då gälls det inte.

Personen som kommer först till väggen får svara på frågan, svarar personen rätt på frågan så personens lag ett poäng. Har personen fel så får nästa person säga svaret osv. När personerna går tillbaka till sina lag ska personerna ställa sig FÖRST i ledet. Det gäller att komma före dom andra lagen till andra sidan banan. Om frågorna tar slut, så är det det lag som kommit längst som vinner.

Övriga frågor tas på plats.

OBS! Att använda google eller annat hjälpmedel för att svara på frågorna är förbjudet! Gör man det ändå är man ingen värdig vinnare.


Ingen vanlig dressyrlektion med Lily Rainstorm
Tid: 18.00
Samling: Utanför ridhuset
Klädsel: Hatt och Stövlar
Medtag: Glatt humör!
Häst: Inga ponnys eller storhästar
Info: Jaha, vad är en ovanlig dressyrlektion tro? Jo denna dressyrlektion kommer att vara en dressyrlektion i SSO.

...SSO? 

Ja! Bokstavligt talat! Denna kväll ska vi ha en dressyrlektion där vi fokuserar på STARSTABLE-DRESSYR, på denna lektion kan man inte korta/öka tyglarna, man kan inte göra piaff, nej vi kommer att träna på sådant som man kan ha användning av i SSO-baserad dressyr. Vi kommer till exempel träna på vissa övningar som man kan göra i SSO (som kan vara svåra), även träna på tempoväxlingar. Hur ska man göra så att hästen saktar av till en viss gångart utan att göra något däremellan? När är det man ska trycka på nedåtpilen? Lite sådant ska vi göra! Teknologisk dressyr, alltså!
 

KLUBBMÖTE

Samling: Står i klubbens info
Tid: 19:30
Klädsel: Klubboutfit

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.