Sammanfattning av möte

Detta mötet kom rätt tätt intill det andra mötet och vi tyckte inte att det var så mycket att ta upp :)

Det som vi pratade om var:
 
  • Det är JÄTTEVIKTIGT att alla är trevliga mot varanndra i chatten vilket även betyder att säga hej när folk loggar in. Detta är något många i klubben märkt. Det är såklart att det är möjligt att missa folk som loggar in men försök att säga hej när du ser folk logga in, inte bara dina vänner i klubben.
  • Lite info om klubb mötes plats vilket kommer upp i klubb infon snart.
  • Vi valde ut 3 nya stallflickor och de som vi har syns i klubb listan. Dessa personer kan ni fråga om hjälp hos :)
  • Event planeringen är nu bort tagen och istället så får ni skicka ett mail till oss via formuläret som har en egen flik :)
  • Visa respekt till event ledare genom att vara tysta och inte prata om annat på event. Om du inte kommit på ett event så får du visa respekt genom att acceptera det och att vara lite tyst i klubb chatten :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.