Sammanfattning av möte.

Första mötet har varit och det gick ovanligt bra. Tänkte sammanfatta kort vad som togs upp för er som missade och inte kunde komma.

• Schema ~ Vi bestämde att vi skulle börja med schemat redan denna veckan.

• Krav på aktiviteter ~ Vi bestämde att man måste gå på 8 aktiviteter i månaden för att slippa varning. 6 aktiviteter på en månad ger varning(novis) och 4 aktiviteter på en månad leder till utslängning. Vi kommer köra närvarokoll den 15 varje månad. Om du ser ut att ha dålig närvaro redan då kommer du sättas på en varning, men har du lyckats med ungefär 12 i slutet av månaden kommer du få vara kvar.

• Önskemål om klubben ~ Det mesta ni önskade i klubben verkade redan finnas, men det viktigaste som togs upp var att ni ville ha små klubbtävlingar, modetävling varje månad, tävla mot klubbar och sedan att ni ville ha mer spontana aktiviteter. Spontana aktiviteter är även upp till er medlemmar att hålla.

• Klubbmöten varje söndag ~ Vi kommer hålla kortare klubbmöten varje söndag. (tid ej bestämt) Ni kommer även att kunna meddela oss om ni vill ha aktiviteter efter varje möten och/eller kunna skicka in via formuläret som ni kan hitta under headern och klickar på "håll i aktivitet"

• Hälsa, Prata och Umgås med alla ~ ingen ska frysas ut.

• Nya medlemmar ~ det kommer bli många nya medlemmar nu i början eftersom att klubben är såpass ny. Vi börjar att bjuda in nya på Fredag. I fortsättningen kommer vi dock bara att bjuda in på måndagar för att nya medlemmar ska hinna hitta hem innan det kommer fler nya.

Nu hoppas jag att allt kom med, annars får ni hjälpa mig att lägga till det jag missat. Ha en bra vecka i SP! 
Postat av: Michelle

Hej! Tänkte bara undra en sak :3 många som vill/är med i klubben går ju i skolan och så. (Du med såklart ;) ) vissa veckor är det mycket och andra är det lugnt. Om man har så i en vecka hinner man kanske inte va med de åtta aktiviteterna. Skulle ni inte kunna diskutera detta vid nästa möte? Skulle nog uppskattas av många.
Ni kan exempelvis ha ngt system så att man liksom inte förlorar sin plats bara för att man har en massa läxor.

Hoppas du förstår ;)

2014-02-20 @ 21:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.