Sammanfattning av möte vecka 9

Ännu en vecka har gått i SP och det var dags för ännu ett möte. 

Detta togs upp på mötet:

• Ni måste hålla tider till aktiviteterna, en maxgräns finns nu på 5 minuter och kommer man efter det får man ingen närvaro. Man ska inte heller bara dyka upp på en aktivitet om man är sen, utan fråga ledaren så det är okej.

• Skicka närvaron direkt till JENNY efter att ni avslutat eran aktivitet. Annars är det lätt att folk som varit på aktiviteter kickas ifrån klubben.

• Skicka era aktiviteter till våran mail Shadypearls@hotmail.com eftersom formulären slutar funka till och från.

• Grupperingar och ignorans har även detta varit ett problem. Detta är väldigt viktigt att det blir löst för att få en hemtrevlig klubb. Försök att bjuda in alla i samtal och att hitta på saker. Ägarna och stallflickorna kommer hålla extra koll i chatt och utsätter någon en person för ignorans kommer personen få en varning.

• Vi berättade den glada nyheten att Lily Rainstorm kommit till SP och numera är ägare.

• Vi jhar nu 4 nya stallflickor och byter vartannat möte.

Ha en trevlig vecka i SP!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Undrar du hur din närvaro ligger till? Det kan du enkelt kolla genom att klicka på bilden under. Sidan kommer uppdateras den 15 varje månad!
Shady Pearls skapades den 15 Februari 2014 som en ny och bättre verision av Water roses som upplösts. Ägarna av klubben är Amanda Lightfield och Jenny Goldbridge som satsar på en hemtrevlig klubb med bra stämning och härliga vänner.